Monday, 9 June 2014

Pasar Philipine Sabah, 2014.


setelah 5 bulan peram dah tiba masa nak update pasal Sabah. kikiki. rindu nak jalan- jalan dengan kawan-kawan lagi. malam ni sebenarnya malam terakhir bermalam di bumi uia sebagai pelajar degree. rasa bertambah sedih bila kawan-kawan pun dah balik. dah mula rasa sunyi takdak kawan- kawan. hmmm 

masa pergi sabah bulan 1 hari tu, kami sempat pergi Pasar Philipine yang famous tu. :) rambang mata tengok mutiara murahhhhhhhhh. stresss. sebab tak bawak banyak duit. ekekeke. sempat la jugak beli 7 gelang mutiara. baju tshirt untuk abah & adik. keychains. magnet fridge. 

gambar kat bawah ni tak banyak tapi boleh la nak gambarkan Pasar tu macam mana.








Pasar basah
 




 




 

dan sampai bila- bila pun aku akan ingat kenangan ke Sabah dengan kawan- kawan yang sempoi :) kawan- kawan Inspire Club IIUM, Batch 12. 

No comments: